I had dinner with the friends who used to live in New York.
The small restaurant "Margo" was recommended by Michiru who is a makeup artist and she knows a lot about Ayurveda.
The healthy hearty and tasty dishes were truly remarkable.
Careful about where he sources his ingredients from.
夜は、元ニューヨーカーの友人らと夕食。場所はメイクアップアーティストのミチルっちが選んでくれた祐天寺のお店。実は数年前、彼女と二人で一度訪れたことがあったのだが、そのときよりも更に料理のクオリティがあがっていた。
厳選された素材。大地の匂いがする、力強い野菜。ブルーチーズの薫りがきいた里芋のグラタンも秀逸だった。
グルジア産のオーガニックワイン、というのも、初めて味わった。爽やかで、飲み心地のよい赤ワイン。
優しく素朴な料理を味わいながら、熱く濃厚な会話を展開する人々。楽しい時間をありがとう!