I tried to cook Peking duck for Sunday brunch. Well done!! Freshtohome.comでダックが売られているのを見つけ、北京ダックを作ってみようと思った昨夜。 レシピを探すも、どのサイトも鶏肉を使ってのなんちゃって北京ダックばかり。 よう...
Read more →
I had dinner with friends at the popular Goan restaurant "Lady Baga". I enjoyed the funky atmosphere and yummy food! ここに住み続けている限りにおいては、際限なく続くさよなら。 またい...
Read more →
Donuts from Thom's Bakery for Studio Muse. Simple and tasty! 本日のおやつは老舗トムズのドーナッツ! 今朝、揚げたてのホカホカを購入、素朴なおいしさだ。最近、値上がりしたけれど、それでも1個15ルピー。昔ながらのインドが今でも。
Read more →
After a long time, I cooked coconut milk shrimp curry. I also made healthy chapati with buckwheat and besan (chickpea flour). Yummy! 久しぶりに、ココナツミルクのエビカ...
Read more →