2014年にバンガロールでサーヴィスを開始したFreshMenu。インドのフード・デリヴァリーサーヴィスのパイオニアともいえるオンライン・キッチンを立ち上げたのは、夫の元同僚の妻、ラシュミ、写真に写っている女性だ。ここ数年で、瞬く間に事業は拡大され、現在ではデリー首都圏やムンバイでも事業を展開。バン...
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遅すぎる新年会 with 日本の青年。流れで拙宅での開催。働かざるもの食うべからず。というわけで、調理実習。 実は本日午後、某所にて「1日シェフ」を依頼されていることから、その予行練習も兼ねてのウォームアップ。ちなみに予行練習のメニューと重複するのは魚類のみ。普段はクッキングシートで包み焼く魚を、バ...
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イヴェント時には、早起きをしておむすびと卵焼きを作る。年々、このソウルフードの大切さが身にしみる。少々疲れても、おにぎりを食べると元気が出るのだ日本人。 ちなみにこの竹の皮は、日本で一時帰国時に購入したもの。おにぎりが蒸れず、いい感じで保存できる。そしてこのナプキン(本来はチャパティ包み)は、ムンバ...
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Freshly baked scones with fresh cream and my favourite jam. Yummy! 金曜日のSTUDIO MUSEのおやつ。焼き上がりがゴツゴツとして、見た目は今ひとつだが、焼きたての温かいスコーンに、濃厚なフレッシュクリームと、ヒマンチャル・プラデ...
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We had lovely dinner in Yataii Japanese restaurant this evening. The Kaiseki Set which was cooked by the new Japanese chef was very nice! 久しぶりにシャングリラ・...
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The dinner last night was "Seafood special”! Mud crab and Indian Salmon from Freshtohome.com. Olive oil, Crashed garlic, Himalayan salt, “Homemade” pe...
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Happy healthy lunch @ HappyHealthyMe. The nutritious dish is very good for your mind and body. My clothes of today were like a coloration of chameleon...
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Sweets of the day “Shortbread” for Studio Muse. All you need is three kinds of ingredients. - 500g Organic Maida - 300g Organic Butter - 120g Organic ...
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I went to Indiranagaar for shopping yesterday. At lunch time, I went to the new restaurant “Forage” which was highly recommended by my “foodie” friend...
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Today was the last activity day of Muse Creation this year, so we did Christmas Potluck Lunch party. 今日はミューズ・クリエイション今年最後の活動日。ポットラックのランチでクリスマス・パーティをするこ...
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Navratan Dried Fruits! I made preparation for Christmas Fruits Cake in this morning. It is troublesome to cut dried fruits, but I feel good at mixing ...
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Our Rajasthan journey will be over finally today. It was really meaningful and enjoyable days. I'd like to learn lots more about the culture, traditio...
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If an enemy attacks the palace, this pepper mill can be used as a weapon! いくら胡椒の国だからといって、このペッパーミルは大きすぎ。外敵が襲って来たとき、武器として使えそうだ。 ところで北インドの外食は、なにかと胃に重い。今回...
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The hotel breakfast has healthy food selection. Variety of freshly squeezed shots were good for body and mind. Anyway the typical Sindhi breakfast “Da...
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